tree-spectacles-merkenpagina-np-1-v2016
tree-spectacles-merkenpagina-np-4-v2016
tree-spectacles-merkenpagina-np-2-2016
tree-spectacles-merkenpagina-np-3-v2016

Tree Spectacles brillen

De brillen van Tree Spectacles zijn bijzonder en dragen een verhaal met zich mee. Het doel achter de brillen is niet om alleen maar mooi te zijn maar ook om u te prikkelen. Het woord 'tree' (boom) is niet uit de lucht gegrepen, want de brillen van Tree Spectacles zijn gemaakt van hout.

Licht, duurzaam, comfortabel en prikkelend, een spannende bril die emotie op roept. Dat moeten de brillen van Tree Spectacles zijn en daarom was het materiaal dan ook snel gekozen: hout. Maar waar hout qua uitstraling perfect was, riep het op andere vlakken weer problemen op. Een solide houten montuur is tenslotte niet echt licht, comfortabel of duurzaam te noemen.

De oplossing vonden de ontwerpers in het sandwichmodel. Hierbij wordt het lichtgewicht materiaal carbon gebruikt en aan beide kanten vast gezet tussen een dunne laag echt hout. Als finishing touch werden onopvallende scharnieren gebruikt, die de unieke uitstraling niet aantastten. Licht, comfortabel en zo flexibel dat de bril zich vormt naar uw gezicht.

Tree Spectacles maakt brillen die eruit zien alsof ze rechtstreeks uit een boom zijn gesneden, minimalistisch en strak maar toch met een sterk karakter. Hebben wij u overtuigd?

tree spectacles voorjaar 2017-naast


Top