besters-opticiens-dinteloord-hf-brillenglazen

Brillenglazen, welke moet ik kiezen?

Haarscherp zien draagt bij aan een comfortabel gevoel. Het is daarom belangrijk dat u een brillenglas kiest dat bij u past. Een criterium om op te letten is wat u overdag doet. Bent u aan het werk, rijdt u regelmatig auto of leest u vaak? De brillenglazen kunnen zo precies op uw ogen afgestemd worden.

Een brillenglas voor elke situatie

Als u een bril nodig hebt voor zowel veraf als dichtbij, dan zijn multifocale glazen de ideale oplossing. Hierin zijn diverse gebieden geslepen die in elkaar overlopen en waarmee u veraf en dichtbij goed kunt zien. Ook speciaal voor op uw werk zijn er brillenglazen verkrijgbaar. Met uw multifocale bril kunt u het beeldscherm van uw computer niet duidelijk zien en voor een leesbril staat de computer te ver van u vandaan. Bureauglazen zijn de oplossing hiervoor. Deze glazen corrigeren de ogen op korte en middellange afstand en het leesbereik wordt groter.

Brillenglazen van Nikon bij Besters Opticiens

Besters Opticiens uit Dinteloord werkt veel met brillenglazen van Nikon. Nikon heeft verschillende soorten brillenglazen, waaronder multifocale, enkelvoudige of bureauglazen. Ook verkopen we verschillende coatings van Nikon. De juiste keuze voor het meest geschikte glastype voor u, moet gebaseerd worden op deskundig advies. Uw bezigheden in werksfeer en vrije tijd bepalen de beste oplossing voor uw specifieke kijkprobleem.

Kom gerust eens langs voor een advies op maat, of om de brillenglazen van Nikon uit te proberen.

Naar de winkel! 

besters-opticiens-dinteloord-r-brillenglazen


Top